ANMÄLAN

ANMÄLAN SÄSONGEN 2019/2020


Vi har som strävan att erbjuda lag i alla åldrar och utifrån alla kunskapsnivåer. När vi fördelar våra platser försöker vi i första hand placera våra medlemmar i lag där kunskap och erfarenheten är likvärdig.

För att anmäla sig till ett tävlingslag krävs det att du har grundläggande förkunskaper inom cheerleading eller gymnastik. Väljer man att gå i ett tävlingslag så är hög närvaro viktigt. Cheerleding är en lagsport där alla utövare har viktiga nyckelpositioner och där alla positioner behövs för att kunna ha effektiva och givanda träningar för utövarna. 


Läs mer om våra medlemsavgifter här.

Genom att göra en anmälan accepterar man föreningens stadgar och regler.

Viktigt att ni lämnar korrekta och fullständiga uppgifter i anmälan. Läs gärna om hur vi behandlar din personuppgifter här.

Besök gärna VÅRA LAG i menyraden för att läsa mer om vilka krav på erfarenhet och ålder som krävs för att söka till respektive lag. Tänk även på att dubbelkolla att träningstiderna passar då vi ställer höga krav på närvaro i tävlingslagen!


Säsongen 2019/2020 är redan igång.

Vi tar däremot fortfarande emot intresseanmälningar och återkommer så snart vi kan om det finns platser kvar i laget ni sökt till.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foton, video och annan media får ej kopieras utan medgivande från föreningen.


© CHEER COMMUNITY DEVOTION


BANKGIRO: 5000-4043